Beoordelingen van Hofman Utrecht

Recente recensies van Hofman Utrecht

5 sterren na 48 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo, die kipspiesjes zijn niet normaal lekker en zeker genoeg! Burger was ook weer fantastisch en erg leuke bezorging; 5 reeten

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en zag er verzorgd uit met een persoonlijk kaartje en een bloemetje! Voor herhaling vatbaar!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!! Snelle bezorging, en dat voor Koningsdag :). Bedankt!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. Op tijd bezorgd en lekker heet. Top weer!

Reactie van Hofman:Hey Wiel, Fijn dat je weer hebt genoten, tot snel! Groetjes, team Hofman

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede burgers, frietjes waren fantastisch

Reactie van Hofman:Hey Annemijn, Fijn om te horen dat de burger en frietjes in de smaak vielen, tot snel! Groetjes, team Hofman

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hofman:Hey Gijs, Bedankt voor de goede review :) Groetjes, team Hofman

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle levering en het eten was heerlijk! Zelfs de vega nation burger was enorm goed!!! Leuk persoonlijk kaartje erbij en wat paaseieren. Een aanrader yo!

Reactie van Hofman:Hey Fleur, Fijn dat je het eten heerlijk vond! We hopen snel weer langs te mogen komen om (vega) burgers te brengen :) Groetjes, Team Hofman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hofman:Hey Maurizio, Bedankt voor de goede review! Groetjes, Team Hofman

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten! Vanaf bestellen tot bezorgen, helemaal super! Daarnaast ook nog een persoonlijke kaart. Voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader!

Reactie van Hofman:Hey Nine, Fijn dat je hebt genoten van het eten en de service! We hopen dat we snel nog eens langs mogen komen! Groetjes, Team Hofman

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burgers, keurig op tijd klaar!

Reactie van Hofman:Hey, Fijn dat je de burgers heerlijk vond! We hopen snel nog eens langs te mogen komen! Groetjes, Team Hofman

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, heerlijke saté en frietjes, prima portie, verrassende leuke attenties in de tas!

Reactie van Hofman:Hey Ellen, Bedankt voor je goede recensie, we zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! We zien je hopelijk snel weer! Groetjes, Team Hofman

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Super snel, Erg lekker en meer dan genoeg. Dank voor de goede service

Reactie van Hofman:Hey Menno, leuk dat je hebt genoten van onze services. We zien je hopelijk snel weer! Liefs, team Hofman

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere rendang gegeten. Portie had naar mijn mening iets groter gemogen.

Reactie van Hofman:Hey, Fijn dat je hebt genoten van onze rendang en bedankt voor de feedback over de portie, we gaan er naar kijken. Liefs, team Hofman

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hofman:Bedankt voor de goede review :)

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De zwartbaart is heerlijk! Een prachtige Russian imperial stout. Deze moet op de kaart blijven als jullie weer open gaan!

Reactie van Hofman:Hey Geerten, Fijn dat je hebt genoten van de overheerlijke Zwartbaard. We hopen dat je hem snel weer kunt drinken op ons terras! Liefs, team Hofman

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Hofman:Hey Ano, Bedankt voor de vijf sterren :)

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel sympathiek dat er een leuk kaartje en bloem bij zit!!

Reactie van Hofman:Hey Florian, Bedankt voor je leuke recensie. Hopelijk tot snel! Liefs, team Hofman

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De vorige keer was het fantastisch. Dat wil ik graag Delen. Dit keer was wat minder... de friet koud. Er zat een haar in.. het duurde wat langer dan gepland ivm de nieuwe kok, dat is natuurlijk geen probleem, maar het is apart als je als klant kan meegenieten van het standje dat personeel krijgt van leidinggevende in de keuken.. Contact opnemen mag, maar hoeft niet hoor.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super leuke verpakking/bezorging! En nog snel ook :)

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wordt met net dat beetje extra liefde gedaan bij Hofman, en dat proef en voel ik.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een overnachting geboekt in Utrecht. Omdat het eten in hotels altijd tegenvalt hadden wij besloten lekkere burgers en friet bij Hofman af te halen. Het personeel is erg vriendelijk en het eten wat heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten van onze bestelling! Het was nog super vers, knapperige frietjes ook, ondanks bezorging. Precies op tijd en echt dezelfde kwaliteit als dat we het bij jullie zouden opeten vermoed ik. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader! Dankjulliewel!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima verzorgd. Enige puntje van verbetering is dat de de zoete aardappel frietjes wel wat meer hadden mogen zijn.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een heerlijke burgers en frietjes waren dit. We hadden de Mexicaanse en de Utrechtse. Mooi op tijd, ook al vond de bezorger dat hij te laat was (6min) dus erg netjes dat hij excuses aanbood, maar was niet nodig. We gaan hier zeker nogmaals bestellen!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, zoals verwacht natuurlijk

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging door het eigen Hofman personeel (leuk!) en een mooie persoonlijk touch meegegeven in de goodie bag. Zeker aan te raden, super ervaring!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en nog vers en krokant! Snelle bezorging en nog wat leuke details in de tas die het extra leuk maken.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burgers en chilli cheese fries van Utrecht!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker eten! En suuuuper cute dat ze er een handgeschreven kaartje bij doen met bloemetje. En dan nog niet te beginnen over dat koekske. Ik ga zeker vaker halen.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een bestelling om blij van te worden! Ik kreeg een mooie gele roos in verband met Valentijnsdag. Ik was nog meer verrast toen ik een koekje en een handgeschreven kaartje met een leuk rijmpje vond in de tas. Super schattig! De burgers waren echt lekker en de pornstar cocktail was echt leuk om een keer weer iets anders te drinken thuis. Dus zeker een aanrader! Het was heerlijk!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn vriendin was erg tevreden met het eten dus mijn Valentijnsdag was geslaagd ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie burgers zoals altijd!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, alles was op en top! De hamburgers waren sappig en de brioche knapperig, verder was de friet lekker warm en ook deze was knapperig (wat niet altijd voorkomt bij bezorgen of afhalen). De stoofvlees was goed op smaak, wij hebben heerlijk genoten en zaten met een volle buik na te genieten

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bizar goed weer, wat een burger en wat een ribs!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was top! Burger zelf super smaakvol en sappig, brioche zoals het hoort (totaal niet zompig van vlees wat met bestellen vaak gebeurt). Hoeveelheid frietjes perfect. Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is geweldig met een handgeschreven kaartje, bloem en koekje. Het eten is heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en onze burgers en frietjes waren boven verwachting. Mijn vega kikkererwt burger was heel erg smaakvol, in tijden niet zo’n goede op! Leuk bloemetje, geschreven kaartje en koekje erbij, dus super tevreden en gaan we zeker weer bestellen!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd héérlijk!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

OVERHEERLIJKE VEGA-BURGERS!

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestje, thuis uiteten bij Hofman! Super snelle bezorging en heerlijke saté gegeten. Eten was nog goed op temperatuur. De bezorger was ook uiterst vriendelijk. Kan dit iedereen aanraden!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en saté gegeten met warme (!) friet. Goeie en snelle service met persoonlijke noot. De saté van Hofman blijft toch mijn favoriet!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Verder een lief handgeschreven kaartje en een opvallend lekker koekje als extra. Ver boven verwachting!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!