Bewertungen von Hofman Utrecht

Neue Beurteilungen

5.0
Angelo
23 Januar 2022

Je zou denken dat je een bloem bij je eten krijgt om wat te moeten compenseren, maar dit eten is zo lekker! Helemaal top

daapjan
19 Januar 2022

Beste fokking burger van Utrecht!

Len Abba
18 Januar 2022
Marijn
17 Januar 2022

Heel lekker en ruim voldoende porties. Restaurantervaring bij je thuis. We moesten alleen zelf even een sfeervolle kaars neerzetten ;p Erg vriendelijke bezorging ook. Bedankt!

Daniël
17 Januar 2022

Dit is oprecht de lekkerste hamburger die ik in mijn vijfendertig-jarige bestaan heb gegeten. Complimenten voor hoe jullie van iets negatiefs (de lockdown) in iets positiefs hebben kunnen omzetten. Als het weer kan, kom ik zeker een keer bij jullie eten!

Esther
16 Januar 2022

Eten was heerlijk, snelle levering. Eten had alleen iets warmer gemogen.

Wijs
14 Januar 2022

Helemaal super!

Emiel
13 Januar 2022

Beste burger van UUUU

Marieke Tukker
12 Januar 2022

Super lekker en zo leuk dat er een persoonlijk berichtje en een bloem bij zit! Vorige bloem stond 3 weken!

Tim
12 Januar 2022

Het eten was erg lekker. De bezorging kan niet beter, give that girl a raise! ;-)

Luuk Koiter
11 Januar 2022
Ties
10 Januar 2022

Heerlijke burger zoals altijd, wel voor de verwachte tijd bezorgd maar toch wel 55 minuten geduurd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marc
8 Januar 2022

Erg lekkere hamburger. Bestelling exact op tijd geleverd. Zoals altijd met een vriendelijk kaartje en een koekje. Top

Amber
8 Januar 2022

Super eten! Alleen de patat was een beetje zacht en koud, maar de heerlijke burger maakte alles goed!

bob
7 Januar 2022

That's one tasty burger! en zo was het, alles was goed eraan!

Alex
6 Januar 2022

Erg lekker én heel prettig door de leuke, persoonlijke extra’s. Dat is zekering in deze tijd een welkome verrassing.

Maaike Notenbomer
1 Januar 2021

Heerlijke malse saté, super snel bezorgd. En leuk ingepakt! Het verrassingskoekje maakte het geheel helemaal af

Lars
31 Dezember 2021

Allemaal super lekker! Super service! En snel bezorgd! Dank jullie wel!

Lisan
30 Dezember 2021

Het eten was helaas al flink afgekoeld toen het bezorgd werd, het was lauw. De friet van frietje rendang was slap door de rendang, terwijl het zonder slapheid lekkere friet geweest zou zijn. Het vlees van de rendang was mals, maar ook wel heel vet. De bezorging was op tijd en er zat een lief handgeschreven kaartje bij.

Noa
29 Dezember 2021

Zeer vriendelijke bezorgster. Leuk van de extraatjes!

Schoof
28 Dezember 2021

Heerlijke burgers!

MV
25 Dezember 2021

Lekker en met de aankleding het idee alsof je een etentje thuis doet. Aanrader!

Janine
16 Dezember 2021

Niks dan lof! Extreem snelle en vriendelijke bezorging met een roos, persoonlijk kaartje en vers koekje. Dat is al fantastisch mr het eten zelf is ook nog heerlijk en zeer betaalbaar. Meer dan waar voor je geld. Complimenten, ik ga snel weer bestellen! :)

Dominique
16 Dezember 2021

Heerlijke vega burgers

Chris
13 Dezember 2021

Rendang was slecht. Rundvlees was net kauwgom.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Van der werf
12 Dezember 2021

Heerlijke burgers en friet en vriendelijke bezorging! Bedankt voor de bloem en de mandarijn. Erg attent.

Sanne
11 Dezember 2021
Hanneke
11 Dezember 2021

We hebben gesmuld!

Tijmen
9 Dezember 2021
Nynke
8 Dezember 2021

Zeer snelle bezorging (we bestelden 18.45u en om 19.15u was het er). We hadden twee burgers inclusief friet. De laatsten hadden wat heter gekund, maar de smaak van alles was zeer goed!

E. Meijer
6 Dezember 2021

Zoals altijd weer een een topbezorging. Er miste een portie friet, en na een belletje was alles spoedig opgelost mét topservice. Dank jullie wel, team Hofman!

Rosemarijn
6 Dezember 2021

Heerlijk gegeten. De bestelling is snel geleverd, vriendelijke bezorger. En de roos is een leuke toevoeging aan de bestelling.

Eva
5 Dezember 2021
Westbroek
2 Dezember 2021
E. Meijer
2 Dezember 2021

Erg lekker gegeten, zoals altijd eigenlijk. Vriendelijke bezorger, en altijd leuk hoe jullie een bloemetje en kaartje erbij doen. Jullie zouden altijd moeten bezorgen!

Noa
1 Dezember 2021
Sanne
21 November 2021

Heerlijke vegaburger met de beste chili cheese fries! Fijn dat we de burgers thuis nog kunnen opsmikkelen na 20.00!

Floris
21 Juni 2021
Ies
17 Mai 2021

Heel lekker (burgers met friet, nachos), goed warm & vers, en met een aardige (feelgood) manier van overhandigen, verpakken en attentie.

Ellen Hendriks
16 Mai 2021

De bestelling was makkelijk; de bezorger was op tijd en vriendelijk; de maaltijd was prima verpakt en smaakte heerlijk. Wel jammer was dat er heel weinig satésaus over de saté zat.

Emiel
2 Mai 2021

Zo, die kipspiesjes zijn niet normaal lekker en zeker genoeg! Burger was ook weer fantastisch en erg leuke bezorging; 5 reeten

Antwort von Hofman

Hey Emiel, Wat fijn om te horen dat de spies en de burger goed gesmaakt hebben! Hopelijk tot snel! Groetjes, team Hofman

Zoë
29 April 2021

Het eten was erg lekker en zag er verzorgd uit met een persoonlijk kaartje en een bloemetje! Voor herhaling vatbaar!

Antwort von Hofman

Hey Zoë, Fijn om te horen dat je het eten lekker vond, hopelijk tot snel! Groetjes, Team Hofman

Laura Schoorl
28 April 2021

Super lekker!!! Snelle bezorging, en dat voor Koningsdag :). Bedankt!

Antwort von Hofman

Hey Laura, Fijn dat het lekker was! Groetjes, team Hofman

Floris
26 April 2021
Antwort von Hofman

Hey Floris, Bedankt voor de vijf sterren :) Groetjes, team Hofman

NE
21 April 2021
Antwort von Hofman

Hey, Bedankt voor de 5 sterren :) Groetjes, team Hofman

Wiel
17 April 2021

Heerlijke burgers. Op tijd bezorgd en lekker heet. Top weer!

Antwort von Hofman

Hey Wiel, Fijn dat je weer hebt genoten, tot snel! Groetjes, team Hofman

Annemijn
13 April 2021

Goede burgers, frietjes waren fantastisch

Antwort von Hofman

Hey Annemijn, Fijn om te horen dat de burger en frietjes in de smaak vielen, tot snel! Groetjes, team Hofman

Gijs
10 April 2021
Antwort von Hofman

Hey Gijs, Bedankt voor de goede review :) Groetjes, team Hofman

Fleur Slagmeulen
5 April 2021

Erg snelle levering en het eten was heerlijk! Zelfs de vega nation burger was enorm goed!!! Leuk persoonlijk kaartje erbij en wat paaseieren. Een aanrader yo!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Antwort von Hofman

Hey Fleur, Fijn dat je het eten heerlijk vond! We hopen snel weer langs te mogen komen om (vega) burgers te brengen :) Groetjes, Team Hofman

Maurizio
28 März 2021
Antwort von Hofman

Hey Maurizio, Bedankt voor de goede review! Groetjes, Team Hofman

Nine
27 März 2021

Top service en heerlijk eten! Vanaf bestellen tot bezorgen, helemaal super! Daarnaast ook nog een persoonlijke kaart. Voor herhaling vatbaar! Een echte aanrader!

Antwort von Hofman

Hey Nine, Fijn dat je hebt genoten van het eten en de service! We hopen dat we snel nog eens langs mogen komen! Groetjes, Team Hofman

Van Tergouw
27 März 2021

Heerlijke burgers, keurig op tijd klaar!

Antwort von Hofman

Hey, Fijn dat je de burgers heerlijk vond! We hopen snel nog eens langs te mogen komen! Groetjes, Team Hofman

Ellen
21 März 2021

Vriendelijk personeel, heerlijke saté en frietjes, prima portie, verrassende leuke attenties in de tas!

Antwort von Hofman

Hey Ellen, Bedankt voor je goede recensie, we zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! We zien je hopelijk snel weer! Groetjes, Team Hofman

Menno Streefland
21 März 2021

Top! Super snel, Erg lekker en meer dan genoeg. Dank voor de goede service

Antwort von Hofman

Hey Menno, leuk dat je hebt genoten van onze services. We zien je hopelijk snel weer! Liefs, team Hofman

T.willems
20 März 2021

Erg lekkere rendang gegeten. Portie had naar mijn mening iets groter gemogen.

Antwort von Hofman

Hey, Fijn dat je hebt genoten van onze rendang en bedankt voor de feedback over de portie, we gaan er naar kijken. Liefs, team Hofman

- -
17 März 2021
Antwort von Hofman

Bedankt voor de goede review :)

Geerten
16 März 2021

De zwartbaart is heerlijk! Een prachtige Russian imperial stout. Deze moet op de kaart blijven als jullie weer open gaan!

Antwort von Hofman

Hey Geerten, Fijn dat je hebt genoten van de overheerlijke Zwartbaard. We hopen dat je hem snel weer kunt drinken op ons terras! Liefs, team Hofman

Ano
16 März 2021
Antwort von Hofman

Hey Ano, Bedankt voor de vijf sterren :)

Florian
15 März 2021

Super lekker en heel sympathiek dat er een leuk kaartje en bloem bij zit!!

Antwort von Hofman

Hey Florian, Bedankt voor je leuke recensie. Hopelijk tot snel! Liefs, team Hofman

Menno Streefland
13 März 2021

De vorige keer was het fantastisch. Dat wil ik graag Delen. Dit keer was wat minder... de friet koud. Er zat een haar in.. het duurde wat langer dan gepland ivm de nieuwe kok, dat is natuurlijk geen probleem, maar het is apart als je als klant kan meegenieten van het standje dat personeel krijgt van leidinggevende in de keuken.. Contact opnemen mag, maar hoeft niet hoor.

Frank Barten
13 März 2021

Lekker eten en super leuke verpakking/bezorging! En nog snel ook :)

Lindy
11 März 2021

Super!

Peter Winters
10 März 2021

Alles wordt met net dat beetje extra liefde gedaan bij Hofman, en dat proef en voel ik.

Francisca Ghiraw
9 März 2021

Wij hadden een overnachting geboekt in Utrecht. Omdat het eten in hotels altijd tegenvalt hadden wij besloten lekkere burgers en friet bij Hofman af te halen. Het personeel is erg vriendelijk en het eten wat heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Sandrina
7 März 2021

We hebben echt genoten van onze bestelling! Het was nog super vers, knapperige frietjes ook, ondanks bezorging. Precies op tijd en echt dezelfde kwaliteit als dat we het bij jullie zouden opeten vermoed ik. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader! Dankjulliewel!

Michael
6 März 2021

Het was prima verzorgd. Enige puntje van verbetering is dat de de zoete aardappel frietjes wel wat meer hadden mogen zijn.

Daisy
6 März 2021

Was een heerlijke burgers en frietjes waren dit. We hadden de Mexicaanse en de Utrechtse. Mooi op tijd, ook al vond de bezorger dat hij te laat was (6min) dus erg netjes dat hij excuses aanbood, maar was niet nodig. We gaan hier zeker nogmaals bestellen!

Luuk
1 März 2021

Fantastisch, zoals verwacht natuurlijk

Bart
28 Februar 2021

Lekker eten, snelle bezorging door het eigen Hofman personeel (leuk!) en een mooie persoonlijk touch meegegeven in de goodie bag. Zeker aan te raden, super ervaring!

Freek
26 Februar 2021

Eten was heerlijk en nog vers en krokant! Snelle bezorging en nog wat leuke details in de tas die het extra leuk maken.

Geerten
24 Februar 2021

Beste burgers en chilli cheese fries van Utrecht!

Peter
19 Februar 2021

Ontzettend lekker eten! En suuuuper cute dat ze er een handgeschreven kaartje bij doen met bloemetje. En dan nog niet te beginnen over dat koekske. Ik ga zeker vaker halen.

Dani
18 Februar 2021
Leanne
16 Februar 2021

Het was een bestelling om blij van te worden! Ik kreeg een mooie gele roos in verband met Valentijnsdag. Ik was nog meer verrast toen ik een koekje en een handgeschreven kaartje met een leuk rijmpje vond in de tas. Super schattig! De burgers waren echt lekker en de pornstar cocktail was echt leuk om een keer weer iets anders te drinken thuis. Dus zeker een aanrader! Het was heerlijk!!

Bjorn
15 Februar 2021

Mijn vriendin was erg tevreden met het eten dus mijn Valentijnsdag was geslaagd ;)

E. Conjo
10 Februar 2021

Goeie burgers zoals altijd!

Mathijs Bootsma
8 Februar 2021

Heerlijk eten, alles was op en top! De hamburgers waren sappig en de brioche knapperig, verder was de friet lekker warm en ook deze was knapperig (wat niet altijd voorkomt bij bezorgen of afhalen). De stoofvlees was goed op smaak, wij hebben heerlijk genoten en zaten met een volle buik na te genieten

Anne
8 Februar 2021
Chris Onjo
7 Februar 2021

Bizar goed weer, wat een burger en wat een ribs!

Marlon
6 Februar 2021

Dit was top! Burger zelf super smaakvol en sappig, brioche zoals het hoort (totaal niet zompig van vlees wat met bestellen vaak gebeurt). Hoeveelheid frietjes perfect. Voor herhaling vatbaar!

Iris
6 Februar 2021

Service is geweldig met een handgeschreven kaartje, bloem en koekje. Het eten is heerlijk!

Laura
5 Februar 2021

Voor het eerst besteld en onze burgers en frietjes waren boven verwachting. Mijn vega kikkererwt burger was heel erg smaakvol, in tijden niet zo’n goede op! Leuk bloemetje, geschreven kaartje en koekje erbij, dus super tevreden en gaan we zeker weer bestellen!

Iris
4 Februar 2021

Zoals altijd héérlijk!

Anouk
3 Februar 2021

OVERHEERLIJKE VEGA-BURGERS!

Fem
2 Februar 2021

Wat een feestje, thuis uiteten bij Hofman! Super snelle bezorging en heerlijke saté gegeten. Eten was nog goed op temperatuur. De bezorger was ook uiterst vriendelijk. Kan dit iedereen aanraden!

Sebastiaan
1 Februar 2021

Heerlijke burgers en saté gegeten met warme (!) friet. Goeie en snelle service met persoonlijke noot. De saté van Hofman blijft toch mijn favoriet!

Tim
30 Januar 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Verder een lief handgeschreven kaartje en een opvallend lekker koekje als extra. Ver boven verwachting!!

Marcel
29 Januar 2021

Het was heerlijk!